Black Friday ja muut alennukset

Julkaistu 28.11.2019

 

Me Pikkuisten Puodissa haluamme kannustaa teitä tekemään vastuulisempia valintoja. Ostamaan harkiten tarpeeseen, tuotteita jotka ovat valmistaneet ihmiset joille luonnon ja sinun lapsiesi hyvinvointi on kaikkein tärkeintä.

Siksi emme myöskään osallistu tulevana perjantaina vietettävään Black Friday:hin, emmekä mihinkään muuhunkaan tulevaan ale-sesonkiin tai päivään. Valitsemme Pikkuisten Puotiin vain sellaisia tuotteita jotka ovat ihania nyt, huomenna, joulun jälkeen ja vielä kesälläkin.

Haluamme, että jokaisen Pikkuisten Puodin ihanien tuotemerkkien takaa löytyvät ihmiset saavat korvauksen siitä työstä jonka he tekevät. Tiedämme, että pienien kotimaisten merkkien on haastavaa jo valmiiksi hinnoitella työnsä niin, että työn tekeminen on kannattavaa. Valtavat alennukset tuotteissa antavat myös hyvin vääristyneen kuvan verkkokauppojen hinnoittelusta. Jos tuotetta myydään -70% alennuksella, syntyy helposti sellainen mielikuva, että kaikkien tuotteiden hinnoissa on normaalisti 70% ilmaa. Tämä harvoin kuitenkaan pitää paikkaansa, vaan ainut kannattava myynti syntyy niistä normaali hintaisista tuotteista joita ostetaan alennustuotteiden kanssa. Useissa tapauksissa tuotteita myydään jopa edullisemmin kuin ne on hankittu. Tämä ei kuulosta kauhean kannatavalta toiminnalta, vai mitä? Jotta voimme jatkaa sitä mitä rakastamme - ekologisten ja turvallisten lastentuotteiden tarjoamista teille, täytyy myös toiminnan olla kannattavaa.

Lahjoitamme  perjantain 29.11.2019 koko päivän myynnistä 20%:n arvosta tuotteitamme Hope ry:n joululahjakeräykseen. Hope on vapaaehtoistyöhön perustuva järjestö, joka auttaa vähävaraisia perheitä Suomessa ja edistää näin lapsien tasa-arvoisuttaa. Tervetuloa mukaan tekemään hyvää kanssamme!

 

Jätä kommentti

Huomioithan, että tarkistamme kaikki kommentit ennen julkaisua


Takaisin ylös