Joulusukka

0 kommenttia

Täydellinen joulukalenteri syntyy joulusukista ja ripauksesta luovuutta.

Täydellisen joulukalenterin resepti:
Tarvitset ajattoman kauniin joulusukan, jolloin se sopii joulusisustukseen vielä vuosienkin päästä. Lisäksi tarvitset 24 pientä lahjaa joulusukkaan sujautettavaksi. Tässä meidän ideamme:

⭐️ Piirustus ja askartelutarvikkeita. Sormivärit, muovailuvahat, vahaliidut, puuvärit, vesivärit.. Siveltimiä, paperia, pyyhekumeja, värityskuvia. Osta isompi pakkaus josta voit jakaa useammalle päivälle.

⭐️ Herkkuja. Suklaa ja karkki toimivat varmasti aina. Jos kuitenkin välttelette sokeria, voi joulukalenteriin laittaa myös itse kootuja, pieniä pusseja lapsen herkkuja. Vaikkapa pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä sekä itse tehtyjä myslipatukoita ja keksejä. Joulukalenteriin voi laittaa myös hedelmiä, xylitolipastilleja ja purkkaa.

⭐️ Tarpeellisia juttuja. Sukkia, huulirasvaa, hammasharja, hanskat, villasukat, pompulat, heijastin..

⭐️ Pieniä puisia hahmoja kuten eläimiä tai autoja. Osta näistäkin isompi pakkaus ja jaa monelle päivälle. Myös puinen muistipeli sopii hyvin joulusukan täytteeksi kun jaat sen pienempii osiin.

⭐️ Joulujuttuja. Joulukoristeita, kortteja, piparkakkumuotteja. Voitte tehdä myös itse jouluisen asetelman hyödyntämällä luonnonantimia. Askarrelkaa ensin asetelmalle tausta tai alusta ja kasvattakaa asetelmaa joulun lähestyessä. Voit hyödyntää kalenterissa havuja, käpyjä ja oksia. Voitte myös askarrella yhdessä hahmoja astelmaan, tai pienemmälle voit tehdä ne myös valmiiksi asetelmaan lisättäväksi.

⭐️ Yhteistä tekemistä. Laita kalenteriin lappuja, joissa on ideoita yhteiseen tekemiseen. Metsäretki, piparien leivonta, elokuvailta, joulukorttien askartelu, piparkakkutalon koristelu, lumihiutaleiden tekeminen..

Mahdollisuuksia joulukalenteriin on vaikka kuinka. Valitse vain parhaimmat ideat juuri sinun lapsellesi.

 

 

OSTA JOULUSUKKA TÄÄLTÄ

Jätä kommentti

Huomioithan, että tarkistamme kaikki kommentit ennen niiden julkaisua.
Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!