#tekemistätaaperolle haaste

Julkaistu 22.03.2020

Tekemistä taaperolle haaste

Mitä sitä sitten tekisi?

Monet ovat kotona lasten kanssa ja kohta alkaa olla edessä tilanne, kun joutuu kysymään tämän kysymyksen itseltään: Mitä kaikkea tekemistä voisikaan keksiä touhukkaalle taaperolle tai leikki-ikäiselle? Varsinkin jos lapsen kanssa on tottunut paljon liikkumaan, käymään kerhoissa ja harrastuksissa, tai jos kotona onkin yllättäen myös monta muuta lasta, voi tuntua haasteelliselta pitää kaikki tyytyväisenä.


Me ollaan keksitty kaikkea kivaa tekemistä pienille lapsille. Touhut on suunniteltu niin, että voit käyttää niihin kaikkiin kotoa löytyviä asioita.
Testaajana on toiminut 1 vuoden ja 8 kuukauden ikäinen poika, mutta touhut soveltuvat suurimmalta osin myös pienemmille ja isommille lapsille.


Rakensimme touhujen ympärille #tekemistätaaperolle haasteen, jonka voittaja saa suunnitella Pikkuruisten kanssa ihka oman julistesarjan. Haaste on jo päättynyt ja kiitämme teitä kaikkia ihanan aktiivisesta osallistumisestanne!


Voit kuitenkin edelleen käydä kertomassa, miten te näitä touhuja toteutitte ja mitä mieltä olitte haasteistamme.
Kokeile ja kerro meille, miten teillä touhuttiin!

    

TILAA UUTISKIRJEEMME sivun alapalkista ja saat sähköpostiisi haasteen aikana julkaistut ihanat Pikkuruisten paperinuket ja värityskuvat!HAASTEET/ VINKIT:

Taikataikinapaperinuketmajapaperilennokitvessapaperirulla askartelusukkaeläimetkirjadominosyötävät sormivärit

 Teippiratatyynyratakäsinukkevärityskuvatvärilajitellu paperipallokisakeppiheppa

maalaus

Jätä kommentti

Huomioithan, että tarkistamme kaikki kommentit ennen julkaisua


Takaisin ylös