#tekemistätaaperolle haaste

Mitä sitä sitten tekisi?

Monet ovat kotona lasten kanssa ja kohta alkaa olla edessä tilanne, kun joutuu kysymään tämän kysymyksen itseltään: Mitä kaikkea tekemistä voisikaan keksiä touhukkaalle taaperolle tai leikki-ikäiselle? Varsinkin jos lapsen kanssa on tottunut paljon liikkumaan, käymään kerhoissa ja harrastuksissa, tai jos kotona onkin yllättäen myös monta muuta lasta, voi tuntua haasteelliselta pitää kaikki tyytyväisenä.
Me ollaan keksitty kaikkea kivaa tekemistä pienille lapsille. Touhut on suunniteltu niin, että voit käyttää niihin kaikkiin kotoa löytyviä asioita. Kannattaa kuitenkin alkaa jo jemmaamaan tyhjiä vessapaperirullia ja pahvilaatikoita.
Testaajana on toiminut 1 vuoden ja 8 kuukauden ikäinen poika, mutta touhut soveltuvat suurimmalta osin myös pienemmille ja isommille lapsille.Osallistu somessa

Me halutaan tehdä tästä vielä astetta hauskempaa ja halutaan että te osallistutte #tekemistätaaperolle haasteeseen meidän kanssa!
Haasteeseen voit osallistua Pikkuisten Puodin Facebookissa ja instagramissa.
Instagramissa tägää meidät @pikkuistenpuoti kuvaasi ja käytä kuvassasi hästägiä #tekemistätaaperolle.
Facebookissa pääset osallistumaan lisäämällä kuvan touhuistanne päivän postaukseen. Touhuja ei tarvitse suorittaa järjestyksessä ja voit lisätä jokaiseen ketjuun kuvia myöhemminkin kun olette kokeilleet aktiviteettiä.Voita upea palkinto

Aktiivisimpien osallistujien kesken arvomme ainutlaatuisen palkinnon. Haasteen voittaja pääsee suunnittelemaan Pikkuruiset kanssa oman julistesarjan! Julistesarjaan kuuluu nimi- tai syntymäjuliste, eläin/hahmojuliste sekä tekstijuliste. Testaaja taapero valitsisi varmasti jonkin auto-teemaisen juliste-sarjan. 😅 Mutta julistesarja voi olla mitä vain - onko kotonanne pikkuinen prinsessa, hurja automies vai pupuihin hurahtanut pikkuinen?Tilaa Pikkuisten Puodin uutiskirje

Ilmaisten, ladattavien ohjeiden lataus edellyttää uutiskirjeen tilausta, ja sen pääset tilaamaan sivun oikeasta alalaidasta.Aloitetaan haaste jo tänään!

Vinkkien jakamisen aloitamme huomenna, mutta aloitetaan haaste jo tänään. Jos sinulla on jokin hauska vinkki touhuihin taaperon ja leikki-ikäisen kanssa, jaa vinkkisi meille kommentoimalla postauksiimme facebookissa! Tai voit jakaa kuvan touhuistanne tänään - mitä teidän sunnuntai päiväänne kuuluu? Voit myös tägätä postaukseen jonkun, jonka arvelisit olevan kiinnostunut haasteesta.
JULKAISTUT HAASTEET/ VINKIT:

Päivä 8 - Tyynyrata

Päivä 7 - Maja

Päivä 6 - Paperinuket 

Päivä 5 - Leivotaan!

Päivä 4 - Laulupussi

Päivä 3  - Teippirata

Päivä 2 - Jauholeikki

Päivä 1 - Taikataikina


SEURAA MEITÄ:

Jätä kommentti

Huomioithan, että tarkistamme kaikki kommentit ennen niiden julkaisua.
Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!