Lomailemme ja postitamme tilauksia seuraavan kerran torstaina 30.6!

Sähköiset lahjakortit toimitamme normaalisti vuorokauden sisällä tilauksesta.

Ihanaa juhannusta!

Pikkuisten Puodin joulu

Sähköinen lahjakortti verkkokauppaamme onnistuu myös viime hetken lahjaksi, sillä lähetämme lahjakortteja sähköpostitse myös jouluaattona klo 12-16. Lahjakortin saaja vanhempiensa kanssa pääsee itse valitsemaan mieluisen lahjan verkkokauppamme valikoimasta! Lahjakortin mukaan voidaan liittää myös digitaalinen kortti joulutervehdyksen kanssa. Tilaa lahjakortti täältä

Tiistaina 21.12 klo 12.00 mennessä tehdyt tilaukset lähetämme ennen joulua. Joulun aikaan 22.12-9.1. lähetämme tilauksia noin kerran viikossa. Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti sähköpostitse. Ihanaa joulun aikaa!

 

Joululahjapaketointi
Pakettikortti joulukuusi
joulukortti

JOULULAHJAPAKETOINTI
Jos haluat, että paketoimme lahjan puolestasi valmiiksi, voit lisätä tilaukseesi lahjapaketoinnin täältä. Joululahjapaketointi sisältää myös PIkkuruisten ihanan pakettikortin, mihin voimme kirjoittaa lahjansaajan nimen tai lyhyen joulutervehdyksen. Voimme lähettää lahjan myös suoraan lahjansaajalle.

JOULUN TOIMITUSAJAT
  • Postitse lähetettävät tilaukset: Viimeinen tilauspäivä tiistai 21.12. klo 12. 
  • Kuopiosta noudettavat tilaukset: Viimeinen tilauspäivä tiistai 21.12. klo 12. Tilauksen voi noutaa Kalla Secondhandista tiistai-iltana tai keskiviikon aikana.
  • Sähköiset lahjakortit: Lähetämme lahjakortteja päivittäin, myös pyhinä ja jouluaattona. Jouluaattona lähetämme lahjakortit klo 12-16 välisenä aikana.

LAHJAIDEAT

Katso lahjavinkkimme eri ikäisille vauvoille ja lapsille:

LAHJA VAUVALLE

LAHJA YKSIVUOTIAALLE

LELUT JA LAHJAT TAAPEROLLE JA LEIKKI-IKÄISELLE

KOTIMAISET LAHJAT

LAHJAKORTIT


VINKIT JOULUKALENTERIIN:

Kaipaatko vielä vinkkejä joulukalenterin toteutukseen? Olemme koonneet blogiimme monipuolisesti vinkkejä lapsen joulukalenteriin.

TONTTULAKIT

Meiltä on saatavilla myös pieni erä Häivän kotimaisia pehmoisia tonttulakkeja koko perheelle.

Takaisin ylös