Uusi elämä lastentuotteillesi

kierrätä helposti

Ilmoita tarpeettomaksi jääneet lastentuotteesi myyntiin netissä milloin vain. Pakkaa tuotteet huolella ja lähetä ne meille ohjeiden mukaan. Otamme tuotteistasi kauniit kuvat ja myymme tuotteesi puolestasi Pikkuisten Puodissa.

tee hyvä teko ja ansaitse

Tuotteiden kierrättäminen on ekoteko. Tuotteiden valmistaminen rasittaa valtavasti ympäristöämme, ja tuotteesi jalanjälki pienenee mitä pidempään sitä käytetään. Tee siis hyvä teko ja ansaitse samalla!

Vaihda tuotteet uusiin

Meillä voit valita haluatko saada myytyjen tuotteidesi summan rahana vai lahjakorttina. Valitessasi lahjakortin saat aina 10% enemmän myynneistä itsellesi. Voit siis vaihtaa tarpeettomat tuotteesi uusiin helposti!

Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Voit valita haluatko myymättä jääneet tuotteesi takaisin itsellesi postikulujen hinnalla vai haluatko lahjoittaa tuotteet hyväntekeväisyyteen.

Sinä ansaitset

Myymällä tarpeettomaksi jääneet tuotteesi ansaitset rahaa. Tilitämme sinulle myytyjen tuotteidesi summan viereisen taulukon mukaisesti sinun valintasi mukaisesti joko kerran kuukaudessa tai myyntiaikasi päätyttyä. Mitä enemmän myyt kerralla, sitä enemmän myös ansaitset.

Kustannukset

Vähennämme tilityksestäsi käsittelymaksun 5e. Käsittelymaksuun sisältyvät tuotteiden lähettämisen postikulut, eikä sinulle tule muita kuluja.

Tuottosi

Tilitämme sinulle myynneistäsi taulukon mukaisen prosentin josta on vähennetty kierrätyksen käsittelymaksu 5e. Saat tilitykset rahana ilmoittamallesi pankkitilille tai summaa vastaavan lahjakortin Pikkuisten Puotiin.

Myyntisi seuranta

Kerran kuukaudessa saat raportin myynneistäsi, josta näet mikä on ollut tuotteidesi kokonaismyynti ja paljonko olet ansainnut myynnilläsi. Voit myös seurata tuotteitasi saamallasi kierrätys-tunnuksella verkkokaupassamme.

Kaikki lastentuotteet

Hyväksymme myyntiin laajasti erilaisia lastentuotteita. Kauttamme voit myydä alle kouluikäisen lapsen vaatteet, lelut sekä sisustus-ja hoitotuotteet.

Isot tuotteet

Pikkuisten Puodissa voit myydä myös isompia tuotteita, kuten huonekaluja, sänkyjä ja rattaita. Tällä hetkellä emme ota myyntiin kaukaloita tai turvaistuimia. Isot tuotteet säilyvät asiakkaalla myyntiajan, ja saat ohjeistuksen niiden kuvaamiseen. Kun tuote on myyty, laitamme sinulle postitusohjeet joilla voit postittaa tuotteen uuteen kotiinsa.

Tuotteiden vaatimukset

Myytävien tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, hajuttomia ja ehjiä. Lisäksi tuotteiden tulee olla sesongin mukaisia, eli laitathan myyntiin talvella talvijuttuja ja kesää vasten kesäjuttuja.

Uutta ja kierrätettyä - ihanasti yhdessä

Me emme erittele kierrätettyjä tuotteita ja uusia tuotteita, vaan mielestämme ne ovat samanarvoisia. Tästä syystä tuotteiden tulee sopia Pikkuisten Puodin verkkokaupan tyyliin.

Ilmoita tuotteesi kierrätykseen

Ilmoita tuotteesi myyntiin

Ilmoita tuotteesi myyntiin

netissä, silloin kuin sinulle parhaiten sopii.
postita tuotteesi meille

postita tuotteesi meille

Postita myytävät tuotteesi meille
lähettämällämme postituslapulla.
Me hoidamme loput

Me hoidamme loput

Kuvaamme ja myymme tuotteesi.
Myyntiajan päätyttyä tilitämme myyntisi
sinulle valitsemallasi tavalla.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET KIERRÄTYKSESTÄ


1. Ota meihin yhteyttä yllä olevalla lomakkeella.
2. Saat välittömästi sähköpostiisi ohjeet ja sopimuksen täytettäväksi/ luettavaksi. Sinun tarvitsee vain ottaa muutama kuva tuotteistasi meille tai laittaa muutamia perustietoja ilman kuvia.
3. Pese tuotteet ilman hajusteita ja silitä tekstiilit. Pakkaa tuotteet siististi ja tiiviisti.
4. Vie tuotteet postiin ja lähetä ne asiakaspalautustunnuksemme avulla.

Me hoidamme loput: kuvaamme tuotteet, laitamme ne myyntiin verkkokauppaamme, myymme tuotteet ja lähetämme ne ostajalle puolestasi.
Kuva tai yksinkertainen teksti riittää.

Tarvitsemme kuvan vain sitä varten, että voimme tarkistaa siitä meille tulleet tuotteet. Kuvaa ei siis käytetä myyntiin, eikä sen laadulla ole väliä, kunhan kaikki myyntiin tulevat tuotteet ovat siitä esillä. Jos kuvaaminen on hankalaa, voit laittaa meille perustiedot myös kirjallisesti sähköpostina tai tuotteiden mukana.

Tarvitsemme tuotteiden mukaan myös tiedon valmistajasta, materiaalista ja koosta. Mikäli nämä tiedot ovat tuotteessa esimerkiksi pesu- /kokolapussa, ei sinun tarvitse näitä tietoja meille erikseen laittaa.
Otamme vastaan laajasti monenlaisia lastentarvikkeita. Meille voit laittaa myyntiin mm. lastenvaatteita, huonekaluja, leluja, kirjoja, hoito-tuotteita, sisustustuotteita, rattaita ja vaunuja sekä kantotuotteita.
Tällä hetkellä emme ota vastaan turvaistuimia tai turvakaukaloita.
Tuotteiden tulee olla alle kouluikäisen lapsen tarvikkeita/ vaatteita.
Suurin sallittu vaatekoko on 116cm.
Rikkinäisiä, huonokuntoisia, hajustettuja, ummehtuneen hajuisia tai likaisia tuotteita

Turvaistuimia ja turvakaukaloita

Ympäristölle tai lapselle haitallisia tuotteita, kuten runsaasti mikromuovia sisältäviä tuotteita, esimerkiksi fleecevaatteita. Poikkeuksena tähän ovat harvoin pestävät tuotteet, kuten lapsen ulkoiluvaatteet

Kirkkaanvärisiä printtipaitoja ja mainostuotteita

Valikoimaamme muutoin sopimattomia tuotteita. Mikäli tässä on epäselvyyttä, voit helposti tarkistaa asian ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla. Liitäthän mukaan kuvan tuotteesta, mikäli se on mahdollista.

Tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä sekä tyyliltään Pikkuisten Puotiin sopivia. Tuotteiden tulee olla myös sesongin mukaisia eli kesällä kesävaatteita ja talvella talvivaatteita. Tuotteiden tulee tietenkin olla myös puhtaita ja hajuttomia. Tuotteiden merkillä ei ole väliä, kunhan tuote on muutoin sopiva ja myyntikuntoinen.

Tyyliltään sopivilla tarkoitamme sitä, että tuotteet ovat värimaailmaan muuhun valikoimaamme sopivia eli sävyt ovat luonnollisia, hempeitä tai murrettuja. Karkeasti sanottuna emme ota vastaan esimerkiksi kirkkaanpunaista printtipaitaa.

Ethän laita meille myöskään mitään sellaista, mikä on edelleen luonnolle tai käyttäjälleen haitaksi kuten esimerkiksi mikromuovia pesussa päästäviä fleecevaatteita. Poikkeuksen fleecetuotteissa tekevät lasten ulkovaatteet, joita ei tarvitse pestä kuin hyvin harvoin

Varmistathan tuotteidesi soveltuvuuden etukäteen laittamalla meille viestiä, mikäli olet epävarma siitä ovatko tuotteet meille soveltuvia.
Vähennämme myyntisi tuotosta 5€ käsittely/postituskuluja, emme mitään muuta.
Ihan silloin, kun sinulle sopii. Vaikka heti.

Laita vain meille alustavat tiedot tuotteistasi kuvina tai viestinä ja allekirjoita sopimus. Sen jälkeen voit lähettää tuotteet meille heti, kun sinulle itsellesi sopii. Laitathan kuitenkin tuotteet meille kolmen viikon sisällä siitä, kun olet ottanut meihin yhteyttä.
Lähetä kaikki tuotteet yhtenä hyvin pakattuna postipakettina, poislukien isot ja kasattavat tuotteet. Saat meiltä asiakaspalautustunnuksen, jonka avulla voit viedä tuotteet Postiin. Emme vastaanota muullatavoin meille lähetettyjä tuotteita.
Isokokoisia tuotteita tai tuotteita, mitkä tulee purkaa lähettämistä varten, ei lähetetä Pikkuisten Puotiin. Tällaiset tuotteet säilytetään myynnin ajan myyjän kotona ja myyjä ottaa niistä tuotekuvat ohjeidemme mukaisesti. Me lisäämme näiden kuvien ja asiakkaan antamien tietojen avulla tuotteet verkkokauppaamme ja ne ovat siellä myynnissä kuten muutkin tuotteet. Kun tuote myydään, lähettää myyjä tuotteen suoraan ostajalle meidän antamiemme ohjeiden mukaisesti.
Laitamme tuotteesi myyntiin kahden viikon sisällä siitä, kun ne ovat saapuneet meille.
Myyntikausi on 4kk/ 16 vkoa. Myyntikausi alkaa, kun olemme lisänneet kaikki tuotteesi verkkokauppaamme.
Sinun osuutesi tuotteiden myynninhinnasta on riippuvainen kokonaismyyntisi määrästä. Voit valita haluatko tuoton tilitettävän sinulle tilillesi vai haluatko mieluummin lahjakortin verkkokauppaamme. Provisiot on esitelty allaolevassa taulukossa. Vähennämme 5€ käsittely/postituskuluja tuotostasi.Esimerkiksi jos tuotteidesi kokonaismyynti on 100€, on 70% 70 euroa, josta vähennämme 5€ käsittely/postitusmaksua. Tilitämme sinulle siis 65€. Voit valita myös lahjakortin, jonka arvo on 80% tuotteidesi myyntihinnasta eli 80€. Siitä vähennettynä 5€ käsittelymaksua on 75€ eli saisit 75 euron arvoisen lahjakortin Pikkuisten Puotiin.
Me arvioimme tuotteen kunnon ja päätämme sopivan hinnan. Myyntijakson ollessa lopuillaan alennamme arviomme mukaisesti myymättä olevien tuotteiden hintaa viimeisen 4 viikon ajaksi.

Mikäli sinulla on jokin hyvin arvokas tuote, voit olla meihin yhteydessä hintatoiveestasi ennen tuotteen meille lähettämistä.
Ensisijaisesti saat myyntisi tuoton myyntikauden loputtua. Näin saat myös isoimman mahdollisen tuoton itsellesi. Halutessasi voimme kuitenkin tilittää tuoton sinulle myös kerran kuukaudessa. Huomioithan kuitenkin, että sinun osuutesi myynnistä tuolloin määräytyy tilitysten välisen ajan myynnistä, ei lopullisesta kokonaismyynnistä.
Saat kerran kuukaudessa sekä myyntikautesi loputtua sähköpostiisi raportin, mistä näet kaikki myydyt tuotteet sekä millä hinnalla ne on myyty. Voit myös seurata tuotteitasi verkkokaupassamme asiakastunnuksesi avulla, minkä annamme sinulle, kun tuotteesi on lisätty verkkokauppaan.
Voimme postittaa tuotteet takaisin sinulle tai lahjoittaa ne puolestasi hyväntekeväisyyteen. Jos haluat myymättä jääneet tuotteesi itsellesi takaisin myyntijakson päätyttyä, veloitamme postitus- ja lähetyskuluja tästä 10€. Voit myös päättää lahjoittaa tuotteet hyväntekeväisyyteen, jolloin toimitamme ne puolestasi ilmaiseksi Hope ry:lle.
Voimme postittaa ne sinulle takaisin 10€ palvelu/käsittelymaksua vastaan tai voimme lahjoittaa ne hyväntekeväisyyteen. Suosittelemma sinua kysymään meiltä aina etukäteen mikäli et ole varma soveltuvatko tuotteesi meille myyntiin.
Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!