Uusi elämä lastentuotteillesi

kierrätä helposti

Ilmoita tarpeettomaksi jääneet lastentuotteesi myyntiin netissä milloin vain. Pakkaa tuotteet huolella ja lähetä ne meille ohjeiden mukaan. Otamme tuotteistasi kauniit kuvat ja myymme tuotteesi puolestasi Pikkuisten Puodissa.

tee hyvä teko ja ansaitse

Tuotteiden kierrättäminen on ekoteko. Tuotteiden valmistaminen rasittaa valtavasti ympäristöämme, ja tuotteesi jalanjälki pienenee mitä pidempään sitä käytetään. Tee siis hyvä teko ja ansaitse samalla!

Vaihda tuotteet uusiin

Meillä voit valita haluatko saada myytyjen tuotteidesi summan rahana vai lahjakorttina. Valitessasi lahjakortin saat aina 10% enemmän myynneistä itsellesi. Voit siis vaihtaa tarpeettomat tuotteesi uusiin helposti!

Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Voit valita haluatko myymättä jääneet tuotteesi takaisin itsellesi postikulujen hinnalla vai haluatko lahjoittaa tuotteet hyväntekeväisyyteen.

Sinä ansaitset

Myymällä tarpeettomaksi jääneet tuotteesi ansaitset rahaa. Tilitämme sinulle myytyjen tuotteidesi summan viereisen taulukon mukaisesti myyntiaikasi päätyttyä. Mitä enemmän myyt kerralla, sitä enemmän myös ansaitset.

Kustannukset

Vähennämme tilityksestäsi käsittelymaksun 10e. Käsittelymaksuun sisältyvät tuotteiden lähettämisen postikulut, eikä sinulle tule muita kuluja.

Tuottosi

Tilitämme sinulle myynneistäsi taulukon mukaisen prosentin josta on vähennetty kierrätyksen käsittelymaksu 10e. Saat tilitykset rahana ilmoittamallesi pankkitilille tai summaa vastaavan lahjakortin Pikkuisten Puotiin. Tilitämme myyntisi kolme viikkoa myyntiaikasi päätyttyä, tai kolme viikkoa sen jälkeen kuin viimeinen tuotteesi on myyty.

Myyntisi seuranta

Myyntiaikasi päätyttyä saat kuitin myynneistäsi, josta näet mikä on ollut tuotteidesi kokonaismyynti ja paljonko myynnilläsi ansaitsit. Emme valitettavasti lähetä väliraportteja myynneistäsi. Voit kuitenkin seurata tuotteitasi saamallasi kierrätys-tunnuksella verkkokaupassamme.

Kaikki lastentuotteet

Hyväksymme myyntiin laajasti erilaisia lastentuotteita. Kauttamme voit myydä alle kouluikäisen lapsen vaatteet, lelut sekä sisustus-ja hoitotuotteet.

Isot tuotteet

Pikkuisten Puodissa voit myydä myös isompia tuotteita, kuten huonekaluja, sänkyjä ja rattaita. Tällä hetkellä emme ota myyntiin kaukaloita tai turvaistuimia. Isot tuotteet säilyvät asiakkaalla myyntiajan, ja saat ohjeistuksen niiden kuvaamiseen. Kun tuote on myyty, laitamme sinulle postitusohjeet joilla voit postittaa tuotteen uuteen kotiinsa.

Tuotteiden vaatimukset

Myytävien tuotteiden tulee olla hyväkuntoisia, hajuttomia ja ehjiä. Lisäksi tuotteiden tulee olla sesongin mukaisia, eli laitathan myyntiin talvella talvijuttuja ja kesää vasten kesäjuttuja.

Uutta ja kierrätettyä - ihanasti yhdessä

Me emme erittele kierrätettyjä tuotteita ja uusia tuotteita, vaan mielestämme ne ovat samanarvoisia. Tästä syystä tuotteiden tulee sopia Pikkuisten Puodin verkkokaupan tyyliin. Tuotteiden värimaailman tulee olla pehmeä, hempeä ja murrettu.

Ilmoita tuotteesi kierrätykseen

Ilmoita tuotteesi myyntiin

Ilmoita tuotteesi myyntiin

netissä, silloin kuin sinulle parhaiten sopii.
postita tuotteesi meille

postita tuotteesi meille

Postita myytävät tuotteesi meille lähettämällämme postituslapulla.
Me hoidamme loput

Me hoidamme loput

Kuvaamme ja myymme tuotteesi. Myyntiajan päätyttyä tilitämme myyntisi sinulle valitsemallasi tavalla.
Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!