Pikkuisten Puoti on uusi ekologisten lastentarvikkeiden verkkokauppa. Haluamme olla tekemässä uudenlaista verkkokauppaa, jossa ekologisuus ja turvallisuus yhdistyvät hempeään ja leikkisään muotoiluun. Pikkuisten Puodista löydät uutta ja kierrätettyä, ihanasti yhdessä!

Pikkuisten Puodin taustalla on kaksi erilaista sisarta, joita yhdistävät samanlaiset arvot sekä halu tehdä parempia valintoja ja auttaa siinä myös muita. Olemme valinneet kaikki verkkokauppamme tuotteet huolella ja ajatuksella. Jokainen tuotteemme on käytännöllinen ja turvallinen valinta pienelle lapselle. Meille tärkeä arvo on myös tuotteiden ekologisuus ja vastuullisuus.

LUE LISÄÄ:

 YHTEYSTIEDOT
Teemme tätä verkkokauppaa suurella sydämellä asiakkaitamme varten. Autamme erittäin mielellämme sopivien tuotteiden valinnassa tai muissa sinua askarruttavissa asioissa.
Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä chatin (löydät sen oikeasta alakulmasta), sähköpostin tai alla olevan yhteyslomakkeen kautta.


OTA YHTEYTTÄ

Tällä lomakkeella voit laittaa meille suoraan viestiä.

Laita meille sähköpostia:

Kaikissa kysymyksissä voit olla meihin yhteydessä asiakaspalvelun sähköpostiin.
asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

jälleenmyynti ja yhteistyö

Haluaisitko tuotteesi meille jälleenmyyntiin tai oletko kiinnostunut muusta yhteistyöstä kanssamme? Ota yhteyttä: henna@pikkuistenpuoti.fi
Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!