Voimassa 27.10.2019 alkaen

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Pikkuisten Puoti Oy (Y-tunnus 3021698-8)
Itkonniemenkatu 25
70500 Kuopio
asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli sekä valuutta.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa. Verkkosivusto käyttää evästeitä ja käyttäjästä tallennetaan IP-osoite. Voit poistaa evästeet selaimestasi tai ottaa ne pois käytöstä.

Lisäksi kierrätettyjä tuotteita meille myyntiin lähettävistä asiakkaista tallennetaan myös muita erillisessä sopimuksessa esitettyjä henkilötietoja, kuten maksutietoja.

 

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:
Asiakassuhteen hoitamiseen
Tilauksen toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
Tilastollisiin tarkoituksiin
Markkinointitarkoituksiin
Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.
Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

 

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

 

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan ja tilausten toimitusten mahdollistamiseksi.

 

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:
Tarkistusoikeus
Oikaisuoikeus
Oikeus peruuttaa suostumus
Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!