TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen Pikkuisten Puodin verkkokaupasta

YLEISTÄ
Verkkokaupan tuotteita myy Pikkuisten Puoti Oy (y-tunnus 3021698-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Meillä ei ole kivijalkamyymälää vaan kaikki myynti tapahtuu verkkokauppamme kautta. Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 17.9.2021 alkaen. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ilman erillistä ilmoitusta, joten tarkistathan voimassaolevat tilaus- ja toimitusehdot aina ennen tilauksen tekemistä. Tekemällä tilauksen verkkokauppamme kautta hyväksyt voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot.
LAHJATILAUKSET
Tilauksesi toimitusosoite ja tilaajan osoite voivat olla erilliset. Voimme siis lähettää tilauksen suoraan lahjan saajalle.

Voimme myös paketoida lahjan puolestasi ja lisätä mukaan myös kortin viestillä. Ohjeet lahjatilauksen tekemiseen ja paketointiin löydät täältä.

Kassalla syötä tiedot seuraavasti:

 • Sähköpostiosoite: Anna oma sähköpostiosoitteesi, lähetämme siihen tilausvahvistuksen sekä tiedot tilauksen käsittelystä ja lähetyksestä. Olemme yhteydessä tähän sähköpostiosoitteeseen myös mahdollisissa kysymyksissä tilaukseen liittyen.
 • Toimitusosoite: Anna tähän lähetyksen vastaanottajantiedot. Tilaus lähetetään tähän osoitteeseen ja tähän puhelinnumeroon kuljetusyhtiö lähettää tiedot saapuneesta lähetyksestä tai on yhteydessä kotitoimituksen toimitusajan sopimiseksi.
 • Laskutusosoite: Valitse seuraavaksi tilauksen toimitustapa. Maksutavan valinnan jälkeen muista antaa laskutusosoite kohtaan oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

 • TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT

  TOIMITUSAIKA
  Varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää tilauksesi saapumisesta valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Me pakkaamme tilauksia yleensä kaksi kertaa viikossa ja käsittelemme tilaukset yleensä kolmen arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Lopullinen toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta ja kuljetusyhtiöstä.

  Huomioithan, että verkkokaupassamme on myös personoitavia tuotteita sekä muita tilauksesta valmistettavia tuotteita. Näiden tuotteiden tuotekohtaiset poikkeavat toimitus- ja valmistusajat löytyvät kunkin tuotteen tuotetiedoista.

  Jos tilauksesi sisältää eri toimitusajalla olevia tuotteita, lähetämme koko tilauksen yhtenä lähetyksenä, kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat valmiina.

  NOUTO MYYMÄLÄSTÄ (Kuopio): Toimitamme tilauksia noudettavaks kerran viikossa tiistaisin. Muutoin noudatamme normaaleja tuotekohtaisia toimitusaikoja.

  Pikkuisten Puoti ei vastaa mahdollisista Postin tai Matkahuollon jakelu-/ toimitusviivästyksistä.

  TOIMITUSKULUT
  Kaikkiin yli 100€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen. Nämä tilaukset toimitetaan joko Postin pikkupakettina tai tavallisena Postipakettina. Yli 100€ tilausten toimitus kotiinkuljetuksena Postin tai Matkahuollon kautta 5€/tilaus. 

  Alle 100€ tilausten toimituskulut määräytyvät valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitustapa kohtaiset kulut on lueteltu tarkemmin myöhemmin tällä sivulla. 1.5.2021 alkaen tilauksia on mahdollista noutaa myös yhteistyökumppanimme Kalla Secondhandin myymälästä Kuopiosta (tarkemmat ehdot ja ohjeet myöhemmin tällä sivulla).

  TILAUS- JA TOIMITUSVAHVISTUS
  Saat automaattisesti antamaasi sähköpostiin sähköisen tilausvahvistuksen, kun olemme rekisteröineet tilauksesi. Mikäli et ole jostain syystä saanut tilausvahvistusta, olethan viipymättä yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

  Saat sähköpostiisi viestin, kun olemme käsitelleet ja pakanneet tilauksesi. Saat Pakettikaupalta sähköpostiviestin lähetyksen seurantatunnuksen kanssa, kun tilaus on lähtenyt kuljetettavaksi. Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon Kalla secondhandin myymälästä, saat ilmoituksen, kun tilauksesi on sieltä noudettavissa.

  Huomioithan, että kuljetusyhtiöt Posti ja Matkahuolto voivat joskus lähettää sinulle ennakkoilmoituksen saapuvasta lähetyksestä jo siinä vaiheessa, kun olemme vasta luoneet ennakkoilmoituksen ja lähetystunnuksen lähtevistä lähetyksistä emmekä ole vielä lähettäneet tilaustasi. Saat meiltä viestin, kun tilauksesi on käsitelty.

  NOUTO KUOPIOSTA
  ILMAINEN toimitus kaikille tilauksille.
  Voit valita tilauksesi toimitustavaksi noudon yhteistyökumppanimme Kalla Secondhandin myymälästä Kuopiosta kauppakeskus Hermannista. Toimitamme tilaukset noudettavaksi kerran viikossa. Sunnuntaina klo 15 mennessä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa tiistaina klo 12.
  Huomioithan normaalit tuotekohtaiset toimitustavat tilaustuotteiden kohdalla.
  Kun tilauksesi on noudettavissa, saat meiltä ilmoituksen sähköpostiisi sekä ohjeet tilauksen noutamiseksi. Tilaus on noudettavissa viikon ajan.
  POSTIN TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT
 • Pikkupaketti - 4,60€  - ILMAINEN YLI 100€ TILAUKSIIN
  Jaetaan kotiin postilaatikkoon/-luukkuun kirjepostin mukana. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-7vrk. Huomaa, että vain osalle tuotteista on tämä toimitustapa mahdollinen tuotteiden koon vuoksi. Huomioithan myös, että postiluukustasi sopii toimittamaan paketin kotiisi eli esimerkiksi väliovi ei ole suljettuna kerrostalossa. Mikäli paketti ei sovi postiluukusta, voi sen noutaa lähimmästä Postin toimipisteestä.
 • Postipaketti - 5,90€ - ILMAINEN YLI 100€ TILAUKSIIN
  Paketti noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-6vrk.
  TOIMITUSPISTEEN VALINTA: Valitettavasti kassalla ei voi valita tilauksen noutopistettä. Voit kuitenkin tehdä valinnan joko Omaposti-sovelluksen kautta tai laittamalla toivomasi toimituspisteen tilauksen lisätietoihin (noutopisteet ja pakettiautomaatit). Huomioithan, että mikäli toivomasi pakettiautomaatti on täynnä, voi Posti ohjata paketin johonkin toiseen lähelläolevaan noutopisteeseen tai automaattiin.
 • Kotitoimitus ilman sovittua ajankohtaa - 8,80€ - 3€ YLI 100€ TILAUKSET
  Toimitus kotiin klo 8-16. Varastotuotteiden toimitusaika 1-5vrk. Lähetys jaetaan annettuun kotiosoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi. Toimitus yleensä lähetystä seuravaana arkipäivänä. Kotiintoimitusaikaa ei ilmoiteta ennalta.
 • Kotitoimitus sovittuna ajankohtana- 11,80€ - 5€ YLI 100€ TILAUKSET
  Toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana. Varastotuotteiden toimitusaika 1-7vrk. Vastaanottaja saa Postilta viestin toimitusajan sopimiseksi. Posti toimittaa tilauksia isommissa kaupungeissa arkisin klo 9-21, pienemmillä paikkakunnilla toimitusajat ovat suppeammat.
 • MATKAHUOLLON TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT
 • Lähellä-paketti - 6,00€
  Toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Varastotuotteiden toimitusaika 2-6vrk.
  TOIMITUSPISTEEN VALINTA: Valitettavasti kassalla ei voi valita tilauksen noutopistettä. Jos haluat toimituksen tiettyyn Matkahuollon asiointipisteeseen (Matkahuollon asemalle, pakettiautomaattiin, asiamiespisteeseen tai myymäläpakettipisteeseen), voit kirjoittaa sen tilauksen lisätietokenttään.
 • Kotitoimitus sovittuna ajankohtana - 11,80€ - 5€ YLI 100€ TILAUKSET
  Toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana, toimitus myös iltaisin ja lauantaisin. Varastotuotteiden toimitusaika 1-6vrk. Vastaanottaja saa ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi.

 • MAKSAMINEN

  MAKSUTAVAT
  Voit maksaa tilauksesi turvallisesti verkkopankkisi (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) kautta, luottokortilla (VISA ja Mastercard), Mobile Paylla tai Pivolla. Isommille ostoksille voit valita myös lasku tai osamakaksuvaihtoehdon (Collector ja Jousto). Kaikki verkkokauppamme maksut välittää kotimainen ja turvallinen maksupalvelutarjoaja Checkout Finland Oy. Lisää Checkoutista voi lukea täältä.
  Jousto lasku ja osamaksu
  Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

  Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

  Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

  Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com .
  Collector Lasku/Osamaksu
  Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle. Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

  Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

  Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti. Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

  Lue lisää Collector lasku- ja osamaksuvaihtoehdoista Collector Bankin omilta sivuilta .

  PALAUTUS JA REKLAMAATIOT

  PALAUTUS- JA PERUUTUSEHDOT
  Tuotteillamme on 14vrk:n palautusaika. Palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessa olevia käyttämättömättömiä tuotteita. Asiakas vastaa itse tuotteiden palautuksen kustannuksista. Tällä pyrimme minimoimaan luontoa kuormittavat turhat tilaukset ja palautukset.

  Tehdäksesi palautuksen, ole yhteydessä 14vrk:n sisällä tilauksesi vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi Laita viestin otsikoksi "palautus" ja kerro viestissä tilausnumerosi, nimesi sekä tuotteet, mitkä haluat palauttaa. Lähetämme sinulle palautusohjeet paluuviestinä.

  Hyvitämme sinulle tilauksesi maksutavan mukaisesti palauttamiesi tuotteiden hinnan takaisin, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin varastollemme. Pidätämme palautettavasta summasta todelliset palautuskulut. Huomioithan, että todelliset palautustuskulut yleensä eroavat toimitustavasta ja toimituksen koosta riippuen tilauksen yhteydessä maksamistasi toimituskuluista. Jos palautat koko tilauksesi, palautamme myös toimituskulut edullisimman toimitustavan mukaisesti (pienet tuotteet 4,60€, isommat tuotteet 5,90€). Mikäli alkuperäisen tilauksen arvo on ollut yli 100€, mutta palautuksen jälkeen tilauksen lopullinen arvo on alle 100€, peruuntuu oikeus ilmaisiin tai alennettuihin toimituskuluihin. Tässä tapauksessa asiakkaan maksettavaksi tulevat toimitustavan mukaiset toimituskulut, jotka vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta.

  Palautus tulee tehdä aina annettujen ohjeiden mukaisesti Pikkuisten Puodin Postin asiakaspalautustunnuksen avulla. Muulla tavoin kuten Matkahuollon kautta tai postiennakolla lähetettyjä palautuksia emme lunasta/ ota vastaan.

  Tilausten peruutukset tulee tehdä aina ennen tilauksen käsittelyä/ lähettämistä tai 14vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ylläolevien ehtojen mukaisesti. Noutamatta jätetty tilaus ei ole peruutus ja noutamatta jätettyjen tilauten todellisia toimitus- ja palautuskuluja emme palauta asiakkaalle.

  Tilaukset, joiden toimitustavaksi on valittu nouto, sovelletaan samoja peruutus- ja palautusehtoja kuin muihinkin tilauksiin. Olethan aina yhteydessä meihin mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat tehdä palautuksen tai reklamaation. Kalla Secondhand toimii ainoastaan noutopisteenä eikä vastaa Pikkuisten Puodin tilauksista tai asiakaspalvelusta. Tilaukset ovat noudettavissa viikon ajan siitä, kun asiakas on saanut ilmoituksen että tilaus on noudettavissa. Noutamatta jätetty tilaus ei ole tilauksen peruutus ja veloitamme noutamattomista tilauksista 5€ pakkaus- ja käsittelykuluja.

  RIKKOUTUNEET/VAURIOITUNEET LÄHETYKSET
  Mikäli paketti- tai tuotteet ovat vioittuneet kuljetuksen aikana, teethän ilmoituksen Postin/Matkahuollon toimipisteeseen välittömästi. Olethan myös meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi , jotta voimme sopia korvaavan tuotteen lähetyksestä.
  VIRHEELLINEN TAI VIALLINEN TUOTE
  Mikäli olet saanut virheellisen tai viallisen tuotteen, olethan meihin mahdollisimman nopeasti yhteydessä, viimeistään 14vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

  Lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

  Laita viestin otsikoksi: "Reklamaatio". Kerro viestissäsi nimesi ja tilausnumeron lisäksi, mistä tuotteesta on kyse ja kuvaile havaitsemaasi vikaa/virhettä mahdollisimman tarkasti. Saat paluuviestinä ohjeet tuotteen palautukseen. Viallisen tuotteen tarvitsemme aina takaisin alkuperäisen pakkauksensa kanssa, jotta voimme selvittää vian yhdessä tuotteen valmistajan kanssa. Lähetämme sinulle mahdollisuuksien mukaan vastaavan tuotteen tilalle. Mikäli olemme lähettäneet sinulle erehdyksessä väärän tai selkeästi viallisen tuotteen, vastaamme kaikista ylimääräisistä toimitus- ja palautuskuluista

  Takaisin ylös