Yleistä:

Verkkokaupan tuotteita myy Pikkuisten Puoti Oy (y-tunnus 3021698-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Meillä ei ole kivijalkamyymälää vaan kaikki myynti tapahtuu verkkokauppamme kautta. Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 10.10.2020 alkaen. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ilman erillistä ilmoitusta, joten tarkistathan voimassaolevat tilaus- ja toimitusehdot aina ennen tilauksen tekemistä.

Tilaus- ja toimitusvahvistus

Saat automaattisesti antamaasi sähköpostiin sähköisen tilausvahvistuksen, kun olemme rekisteröineet tilauksesi. Mikäli et ole jostain syystä saanut tilausvahvistusta, olethan viipymättä yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

Saat sähköpostiisi viestin, kun olemme käsitelleet ja pakanneet tilauksesi sekä viestin seurantatunnuksen kanssa, kun tilaus on lähtenyt kuljetettavaksi. 

LAHJATILAUKSET: Tilauksesi toimitusosoite ja tilaajan osoite voivat olla erilliset. Voimme siis lähettää tilauksen suoraan lahjan saajalle. Anna kassalla tilaajan/maksajan osoitteeksi oma osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetämme tilausvahvistuksen ja tiedot tilauksen etenemisestä. Olemme yhteydessä tähän sähköpostiin tai puhelinnumeroon, mikäli meillä on kysyttävää tilauksestasi.

Anna toimitusosoitteeksi lahjan saajan yhteystiedot ja puhelinnumero. Tilaus lähetetään toimitusosoitteeseen ja tähän puhelinnumeroon tulee saapumisilmoitus sekä mahdolliset muut yhteydenotot (kuten kotiin toimitusajasta sopiminen) tilauksen toimitukseen liittyen.

 

Toimitustavat - ja hinnat

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT: 

Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta asiakkaan valinnan mukaisesti.

Postin toimitustavat:

 • Pikkupaketti - 4,30€
Jaetaan kotiin postilaatikkoon/-luukkuun kirjepostin mukana. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-5vrk.
Huomaa, että vain osalle tuotteista on tämä toimitustapa mahdollinen tuotteiden koon vuoksi. Huomioithan myös, että postiluukustasi sopii toimittamaan paketin kotiisi eli esimerkiksi väliovi ei ole suljettuna kerrostalossa. Mikäli paketti ei sovi postiluukusta, voi sen noutaa lähimmästä Postin toimipisteestä.
 • Postipaketti -  5,40€ 
Paketti noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-5vrk. 
TOIMITUSPISTEEN VALINTA: Valitettavasti kassalla ei voi valita tilauksen noutopistettä. Voit kuitenkin tehdä valinnan joko Omaposti-sovelluksen kautta tai laittamalla toivomasi toimituspisteen tilauksen lisätietoihin (noutopisteet ja pakettiautomaatit). Huomioithan, että mikäli toivomasi pakettiautomaatti on täynnä, voi Posti ohjata paketin johonkin toiseen lähelläolevaan noutopisteeseen tai automaattiin. Huomioithan, että antamasi toimitusosoite vastaa valitsemaasi toimituspistettä. (Esimerkiksi: Mikäli toimitusosoite on Tampereella, et voi valita noutopistettä Rovaniemelle.)
 • Express-paketti - 8,80€
Nopea toimitus kotiin klo 8-16. Varastotuotteiden toimitusaika 1-3vrk. 
Lähetys jaetaan annettuun kotiosoitteeseen ja luovutetaan kuittausta vastaan. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, hänelle jätetään saapumisilmoitus ja lähetys toimitetaan vastaanottajan lähipostiin noudettavaksi.
 • Kotipaketti - 11,00€
Toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana. Varastotuotteiden toimitusaika 1-3vrk
Vastaanottaja saa Postilta viestin toimitusajan sopimiseksi. Posti toimittaa tilauksia isommissa kaupungeissa arkisin klo 9-21, pienemmillä paikkakunnilla toimitusajat ovat suppeammat.

  Matkahuollon toimitustavat:

  • Lähellä-paketti - 6,50€
  Toimitetaan lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Varastotuotteiden toimitusaika 2-5vrk. 
  TOIMITUSPISTEEN VALINTA: Valitettavasti kassalla ei voi valita tilauksen noutopistettä. Jos haluat toimituksen tiettyyn Matkahuollon asiointipisteeseen (Matkahuollon asemalle, pakettiautomaattiin, asiamiespisteeseen tai myymäläpakettipisteeseen), voit kirjoittaa sen tilauksen lisätietokenttään. Huomioithan, että antamasi toimitusosoite vastaa valitsemaasi toimituspistettä. (Esimerkiksi: Mikäli toimitusosoite on Tampereella, et voi valita noutopistettä Rovaniemelle.)
  • Kotijakelu - 11,60€
  Toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana, toimitus myös iltaisin ja lauantaisin. Varastotuotteiden toimitusaika 1-4vrk. 
  Toimitus vastaanottajan kotiin sovittuna ajankohtana, myös iltaisin ja lauantaisin. Vastaanottaja saa ilmoituksen saapuvasta paketista tekstiviestillä toimitusajan sopimiseksi.

   

  NOUTAMATTA JÄTETTY TILAUS:

  Mikäli tilausta ei noudeta/ saada toimitetuksi toimitustavan mukaisesti, palautuu se meille automaattisesti. Posti ja Matkahuolto säilyttävät paketteja 7vrk paketin saapumisesta. Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle. Emme vastaa myöskään asiakkaan virheellisesti antamien tietojen vuoksi noutamatta jääneiden tilausten toimitus- ja palautuskustannuksista.

  TOIMITUSAIKA: Varastotuotteiden toimitusaika on 1-5 arkipäivää tilauksesi saapumisesta valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Mikäli tilauksellasi on kiire, voit valita toimitustavaksi Express-paketin tai Kotipaketin. Lähetämme Express- ja Kotipaketit seuraavana työpäivänä tilauksen saapumisesta. 

  Huomioithan tuotekohtaiset toimitusajat. Pikkuisten Puodin valikoimassa on myös tilauksesta valmistettavia tuotteita, joilla on tuotetiedoissa erikseen mainitut yksilölliset valmistus-/toimitusajat. Jokaisen tuotteen kohdalla on myös toimitus- ja maksutavat välilehti, miltä löydät tuotekohtaiset toimitustiedot. Myös tilaustuotteille voit valita kotiinkuljetus vaihtoehdon, mutta tilauksen toimitusaika on silloin tietysti pidempi.

  Ensisijaisesti lähetämme koko tilauksen yhtenä lähetyksenä, kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat valmiina toimitettavaksi. Emme vastaa mahdollisista Postin tai Matkahuollon jakelu-/ tai toimitusviivästyksistä.

  Maksutavat

  Verkkokauppamme turvallisen ja luotettavan maksamisen takaa kotimainen Checkout Finland Oy. Checkout tarjoaa useita erilaisia maksutapoja, mistä voit valita itsellesi sopivimman. Voit maksaa joustavasti laskulla (myös osamaksulla) tai välittömästi verkkopankkisi kautta. Voit maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla sekä Mobile Paylla. 

  Checkout -palvelun maksuehdot

  Palautus- ja reklamaatiot

  PALAUTUSEHDOT:

  Tuotteillamme on 14vrk:n palautusaika. Palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessa olevia käyttämättömättömiä tuotteita. Asiakas vastaa itse tuotteiden palautuksen kustannuksista. Tällä pyrimme minimoimaan luontoa kuormittavat turhat tilaukset ja palautukset.

  Ole yhteydessä 14vrk:n sisällä tilauksesi vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi Laita viestin otsikoksi "palautus" ja kerro viestissä tilausnumerosi, nimesi sekä tuotteet, mitkä haluat palauttaa. Lähetämme sinulle palautusohjeet paluuviestinä.

  Hyvitämme sinulle tilauksesi maksutavan mukaisesti palautuksen summan takaisin, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin varastollemme. Pidätämme palautettavasta summasta todelliset toimitus- ja palautuskulut. Huomioithan, että todelliset postituskulut voivat erota tilauksen yhteydessä maksamistasi toimituskuluista. Emme nouda postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

  RIKKOUTUNEET / VAURIOITUNEET LÄHETYKSET:

  Mikäli paketti- tai tuotteet ovat vioittuneet kuljetuksen aikana, teethän ilmoituksen Postin/Matkahuollon toimipisteeseen välittömästi. Olethan myös meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi , jotta voimme sopia korvaavan tuotteen lähetyksestä.

  VIRHEELLINEN TAI VIALLINEN TUOTE:

  Mikäli olet saanut virheellisen tai viallisen tuotteen, olethan meihin mahdollisimman nopeasti yhteydessä, viimeistään 14vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

  Lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi 

  Laita viestin otsikoksi: "Reklamaatio". Kerro viestissäsi nimesi ja tilausnumeron lisäksi, mistä tuotteesta on kyse ja kuvaile havaitsemaasi vikaa/virhettä mahdollisimman tarkasti. Saat paluuviestinä ohjeet tuotteen palautukseen. Viallisen tuotteen tarvitsemme aina takaisin alkuperäisen pakkauksensa kanssa, jotta voimme selvittää vian yhdessä tuotteen valmistajan kanssa. Lähetämme sinulle mahdollisuuksien mukaan vastaavan tuotteen tilalle. Mikäli olemme lähettäneet sinulle erehdyksessä väärän tai selkeästi viallisen tuotteen, vastaamme kaikista ylimääräisistä toimitus- ja palautuskuluista

  Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!