TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaaminen Pikkuisten Puodin verkkokaupasta

YLEISTÄ
Verkkokaupan tuotteita myy Pikkuisten Puoti Oy (y-tunnus 3021698-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Meillä ei ole kivijalkamyymälää vaan kaikki myynti tapahtuu verkkokauppamme kautta. Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 10.10.2022 alkaen. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ilman erillistä ilmoitusta, joten tarkistathan voimassaolevat tilaus- ja toimitusehdot aina ennen tilauksen tekemistä. Tekemällä tilauksen verkkokauppamme kautta hyväksyt voimassa olevat tilaus- ja toimitusehdot.
LAHJATILAUKSET
Tilauksesi toimitusosoite ja tilaajan osoite voivat olla erilliset. Voimme siis lähettää tilauksen suoraan lahjan saajalle.

Voimme myös paketoida lahjan puolestasi ja lisätä mukaan myös kortin viestillä. Ohjeet lahjatilauksen tekemiseen ja paketointiin löydät täältä.

Kassalla syötä tiedot seuraavasti:

 • Sähköpostiosoite: Anna oma sähköpostiosoitteesi, lähetämme siihen tilausvahvistuksen sekä tiedot tilauksen käsittelystä ja lähetyksestä. Olemme yhteydessä tähän sähköpostiosoitteeseen myös mahdollisissa kysymyksissä tilaukseen liittyen.
 • Toimitusosoite: Anna tähän lähetyksen vastaanottajantiedot. Tilaus lähetetään tähän osoitteeseen ja tähän puhelinnumeroon kuljetusyhtiö lähettää tiedot saapuneesta lähetyksestä tai on yhteydessä kotitoimituksen toimitusajan sopimiseksi.
 • Laskutusosoite: Valitse seuraavaksi tilauksen toimitustapa. Maksutavan valinnan jälkeen muista antaa laskutusosoite kohtaan oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

 • TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT

  TOIMITUSAIKA
  Varastotuotteiden toimitusaika on noin 2-7 arkipäivää tilauksesi saapumisesta valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Me pakkaamme tilauksia yleensä kaksi kertaa viikossa ja käsittelemme tilaukset yleensä kolmen arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Poikkeavista toimitusajoista esimerkiksi loma-aikoina ilmoitamme verkkokaupan etusivulla, kassalla sekä tilausvahvistuksessa. Lopullinen toimitusaika riippuu valitsemastasi toimitustavasta ja kuljetusyhtiöstä. Yleensä tavallinen postipaketti on kaikista nopein toimitustapa, kotiin toimitettavien pakettien toimitusaika on yleensä 1-2vrk pidempi.

  Huomioithan, että verkkokaupassamme on myös personoitavia tuotteita sekä muita tilauksesta valmistettavia tuotteita. Näiden tuotteiden tuotekohtaiset poikkeavat toimitus- ja valmistusajat löytyvät kunkin tuotteen tuotetiedoista.

  Jos tilauksesi sisältää eri toimitusajalla olevia tuotteita, lähetämme koko tilauksen yhtenä lähetyksenä, kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat valmiina.

  NOUTO  (Kuopio): Toimitamme tilauksia noudettavaksi kerran viikossa keskiviikkoisin. Muutoin noudatamme normaaleja tuotekohtaisia toimitusaikoja. Toimitusajoissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi loma-aikoina.

  Pikkuisten Puoti ei vastaa mahdollisista Postin jakelu-/ toimitusviivästyksistä.

  TOIMITUSKULUT

  Tilausten toimituskulut määräytyvät valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitustapa kohtaiset kulut on lueteltu tarkemmin myöhemmin tällä sivulla. Tilauksia on mahdollista myös noutaa ilmaiseksi yhteistyökumppanimme Kalla Secondhandin myymälästä Kuopiosta (tarkemmat ehdot ja ohjeet myöhemmin tällä sivulla).

  TILAUS- JA TOIMITUSVAHVISTUS
  Saat automaattisesti antamaasi sähköpostiin sähköisen tilausvahvistuksen, kun olemme rekisteröineet tilauksesi. Tilausvahvistuksen liitteenä toimitamme tilauksen kuitin pdf-tiedostona. Emme toimita paperista kuittia tilauksen mukana ilman erillistä pyyntöä. Mikäli et ole jostain syystä saanut tilausvahvistusta, olethan viipymättä yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

  Saat sähköpostiisi viestin, kun olemme käsitelleet ja pakanneet tilauksesi. Saat Pakettikaupalta sähköpostiviestin lähetyksen seurantatunnuksen kanssa, kun tilaus on lähtenyt kuljetettavaksi. Mikäli olet valinnut toimitustavaksi noudon Kalla secondhandin myymälästä, saat ilmoituksen, kun tilauksesi on sieltä noudettavissa.

  Huomioithan, että kuljetusyhtiöt Posti voi joskus lähettää sinulle ennakkoilmoituksen saapuvasta lähetyksestä jo siinä vaiheessa, kun olemme vasta luoneet ennakkoilmoituksen ja lähetystunnuksen lähtevistä lähetyksistä emmekä ole vielä lähettäneet tilaustasi. Saat meiltä viestin, kun tilauksesi on käsitelty.

  LISÄTILAUS
  Voit lisätä jo tehtyyn tilaukseesi tuotteita halutessasi. Lisätilauksen voit tehdä niin pitkään, kunnes olemme käsitelleet tilauksesi. Voit tehdä lisätilauksen laittamalla meille sähköpostia tai helpoiten seuraavasti: Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja etene kassalla normaalisti. Maksutapa sivulla kirjoita koodi: LISÄTILAUS alennuskenttään ja kassa antaa sinulle ilmaiset toimituskulut. Yhdistämme tilauksesi automaattisesti.
  NOUTO KUOPIOSTA
  ILMAINEN toimitus kaikille tilauksille.
  Voit valita tilauksesi toimitustavaksi noudon yhteistyökumppanimme Kalla Secondhandin myymälästä Kuopiosta kauppakeskus Hermannista. Toimitamme tilaukset noudettavaksi kerran viikossa. Maanantaina klo 10 mennessä tehdyt tilaukset ovat noudettavissa keskiviikkona klo 12.
  Huomioithan normaalit tuotekohtaiset toimitustavat tilaustuotteiden kohdalla.
  Kun tilauksesi on noudettavissa, saat meiltä ilmoituksen sähköpostiisi sekä ohjeet tilauksen noutamiseksi. Tilaus on noudettavissa viikon ajan.
  POSTIN TOIMITUSTAVAT JA -HINNAT
 • Pikkupaketti - 4,90€ 
  Jaetaan kotiin postilaatikkoon/-luukkuun kirjepostin mukana. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Huomaa, että vain osalle tuotteista on tämä toimitustapa mahdollinen tuotteiden koon vuoksi. Huomioithan myös, että postiluukustasi sopii toimittamaan paketin kotiisi eli esimerkiksi väliovi ei ole suljettuna kerrostalossa. Mikäli paketti ei sovi postiluukusta, voi sen noutaa lähimmästä Postin toimipisteestä.
 • Postipaketti - 6,50€
  Paketti noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä. Varastotuotteiden toimitusaika on 2-6 arkipäivää.
  TOIMITUSPISTEEN VALINTA: Voit valita kassalla noutopisteen 10 lähimmän toimipisteen joukosta. Jos et löydä mieleistä toimipistettä tai lahjatilaus lähetetään suoraan vastaanottajalle, voit valita myös pelkän postipaketin ilman toimipistevalintaa. Tällöin noutopaikaksi tulee automaattisesti joko Omapostiin asetettu oma noutopiste tai jos tätä ei ole asetettu, Postin lähin noutopiste.
 • Kotipaketti 13€
  Toimitetaan kotiin sovittuna ajankohtana. Varastotuotteiden toimitusaika 2-7 arkipäivää. Vastaanottaja saa Postilta viestin toimitusajan sopimiseksi. Posti toimittaa tilauksia isommissa kaupungeissa arkisin klo 9-21, pienemmillä paikkakunnilla toimitusajat ovat suppeammat.

 • MAKSAMINEN

  MAKSUTAVAT

  Voit maksaa verkkokaupassamme joko Klarnan tai kotimaisen Paytrailin kautta.

  Klarna tarjoaa 30vrk korotonta maksuaikaa sekä osamaksuvaihtoehdon. Lue täältä tarkemmin Klarnan käyttöehdot.

  Paytrailin kautta voit maksaa tilauksesi turvallisesti verkkopankkisi (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) kautta, luottokortilla (VISA ja Mastercard), Mobile Paylla tai Pivolla. Isommille ostoksille voit valita myös lasku tai osamakaksuvaihtoehdot: Walley (entinen Collector), Jousto sekä OP-lasku.

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  www.paytrail.com

  Jousto lasku ja osamaksu

  Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

  Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

  Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

  Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com . Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

  Walley Lasku/Osamaksu

  Walley (luotonantajana toimii Collector Bank) tarjoaa mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla verkkokaupasta tekemäsi ostokset. Kun valitset ostotapahtuman yhteydessä Walley Lasku/Osamaksu -maksutavan, voit hakea ostosummaa vastaavaa laskuluottoa enintään 5 000 euroon saakka ilman alarajaa. Saat luottopäätöksen tiedoksi sen jälkeen, kun olet vahvistanut oston kauppiaan verkkosivuilla.

  Walleyn/Collector Bankin hyväksyttyä luottohakemuksesi sinun ei tarvitse maksaa mitään ostosummasta saman kuukauden aikana. Walley lähettää laskun sähköpostitse aina tilausta seuraavana pankkipäivänä ja laskulla on koroton 45 päivän maksuaika. Laskuun lisätään laskutusmaksu 3,80 euroa, mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

  Saatuasi laskun voit valita, maksatko laskussa mainitun kokonaissumman kerralla vai enintään 36 kuukauden osamaksuerissä (kuitenkin vähintään 10 euroa kuukaudessa) solmimalla Collector Bankin kanssa tililuottoa koskevan sopimuksen. Jotta voit maksaa laskun osamaksuerissä, sinun tulee maksaa laskussa mainittu vähimmäissumma tai sitä suurempi osuus kokonaissummasta sekä allekirjoittaa luottosopimus My Walley sivuilla laskun eräpäivään mennessä. Mikäli tarvitset apua allekirjoituksen kanssa, olethan yhteydessä Walleyn asiakaspalveluun.

  Luottosopimus sekä yleiset ehdot ja vakimuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (SECCI) ovat saatavilla My Walley -portaalissa.

  Mikäli solmit tililuottoa koskevan sopimuksen ja suoritat saatavan osamaksuerissä, osamaksun laskut lähetetään sinulle kuukausittain ja eräpäivä on aina kuukauden viimeinen päivä. Jokaiseen laskuun lisätään tilinhoitomaksu 3,80 euroa kuukaudessa sekä 1,6 % kuukausikorko, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Sekä laskun että osamaksun osalta myöhästyneistä ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu kutakin maksumuistutusta kohden sekä kuukausikorko 1,6 % viivästyneeltä ajalta.

  Voit peruuttaa tililuottosopimuksen 14 päivän kuluessa luottosopimuksen tekemisestä. Ilmoitus tililuottosopimuksen peruuttamisesta tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen hello@walley.fi tai puhelimitse numeroon 09 3158 9947. Käyttäessäsi peruutusoikeutta sinun tulee maksaa 30 päivän sisällä takaisin koko luottomäärä sekä takaisinmaksupäivään saakka kertynyt luottokorko.

  Kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat hakea luottoa Walley Lasku/Osamaksu -maksutavalla. Collector Bank tarkastaa luotonhakijan luottotiedot ennen luoton myöntämistä.

  Luoton myöntäjä on Collector Bank AB (ruotsalainen y-tunnus 556597-0513 ja osoite Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi). Yleisen palvelukuvauksen Walleyn laskulla maksamisesta löydät seuraavasta linkistä: www.walley.fi


  PALAUTUS JA REKLAMAATIOT

  PALAUTUS- JA PERUUTUSEHDOT
  Tuotteillamme on 14vrk:n palautusaika poislukien personoidut tuotteet, lahjakortit sekä lahjapaketointi. Palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessa olevia käyttämättömättömiä tuotteita. Asiakas vastaa itse tuotteiden palautuksen kustannuksista. Tällä pyrimme minimoimaan luontoa kuormittavat turhat tilaukset ja palautukset.

  Tehdäksesi palautuksen, ole yhteydessä 14vrk:n sisällä tilauksesi vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi Laita viestin otsikoksi "palautus" ja kerro viestissä tilausnumerosi, nimesi sekä tuotteet, mitkä haluat palauttaa. Voit myös vastata lähettämäämme tilaus- tai toimitusvahvistukseen. Lähetämme sinulle palautusohjeet paluuviestinä.

  Hyvitämme sinulle tilauksesi maksutavan mukaisesti palauttamiesi tuotteiden hinnan takaisin, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin varastollemme ja olemme tarkastaneet tuotteet. Käsittelemme palautukset aina mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2 viikon kuluessa palautuksen saapumisesta. Pidätämme palautettavasta summasta todelliset palautuskulut. Huomioithan, että todelliset palautustuskulut yleensä eroavat toimitustavasta ja toimituksen koosta riippuen tilauksen yhteydessä maksamistasi toimituskuluista. Jos palautat koko tilauksesi, palautamme myös toimituskulut edullisimman toimitustavan mukaisesti (pienet tuotteet 4,90€, isommat tuotteet 6,50€).

  Palautus tulee tehdä aina annettujen ohjeiden mukaisesti Pikkuisten Puodin Postin asiakaspalautustunnuksen avulla. Muulla tavoin kuten Matkahuollon kautta tai postiennakolla lähetettyjä palautuksia emme lunasta/ ota vastaan.

  Tilausten peruutukset tulee tehdä aina ennen tilauksen käsittelyä/ lähettämistä tai 14vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ylläolevien ehtojen mukaisesti. Noutamatta jätetty tilaus ei ole peruutus ja noutamatta jätettyjen tilauten todellisia toimitus- ja palautuskuluja emme palauta asiakkaalle.

  Tilaukset, joiden toimitustavaksi on valittu nouto, sovelletaan samoja peruutus- ja palautusehtoja kuin muihinkin tilauksiin. Olethan aina yhteydessä meihin mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat tehdä palautuksen tai reklamaation. Kalla Secondhand toimii ainoastaan noutopisteenä eikä vastaa Pikkuisten Puodin tilauksista tai asiakaspalvelusta. Tilaukset ovat noudettavissa viikon ajan seuraavan viikon keskiviikkoon klo 12 saakka. Noutamatta jätetty tilaus ei ole tilauksen peruutus ja veloitamme noutamattomista tilauksista 5€ pakkaus- ja käsittelykuluja.

  RIKKOUTUNEET/VAURIOITUNEET LÄHETYKSET
  Mikäli paketti- tai tuotteet ovat vioittuneet kuljetuksen aikana, teethän ilmoituksen Postin toimipisteeseen välittömästi. Olethan myös meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi , jotta voimme sopia korvaavan tuotteen lähetyksestä.
  VIRHEELLINEN TAI VIALLINEN TUOTE
  Mikäli olet saanut virheellisen tai viallisen tuotteen, olethan meihin mahdollisimman nopeasti yhteydessä, viimeistään 14vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

  Lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

  Laita viestin otsikoksi: "Reklamaatio" tai lähetä meille vastausviesti tilauksesi tilausvahvitukseen. Kerro viestissäsi nimesi ja tilausnumeron lisäksi, mistä tuotteesta on kyse ja kuvaile havaitsemaasi vikaa/virhettä mahdollisimman tarkasti. Saat paluuviestinä ohjeet tuotteen palautukseen. Viallisen tuotteen tarvitsemme aina takaisin alkuperäisen pakkauksensa kanssa, jotta voimme selvittää vian yhdessä tuotteen valmistajan kanssa. Lähetämme sinulle mahdollisuuksien mukaan vastaavan tuotteen tilalle. Mikäli olemme lähettäneet sinulle erehdyksessä väärän tai selkeästi viallisen tuotteen, vastaamme kaikista ylimääräisistä toimitus- ja palautuskuluista

  Takaisin ylös