Yleistä:

Verkkokaupan tuotteita myy Pikkuisten Puoti Oy (y-tunnus 3021698-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Suomeen. Meillä ei ole kivijalkamyymälää vaan kaikki myynti tapahtuu verkkokauppamme kautta. Tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 29.7.2020 alkaen. Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin ilman erillistä ilmoitusta, joten tarkistathan voimassaolevat tilaus- ja toimitusehdot aina ennen tilauksen tekemistä.

Tilaus- ja toimitusvahvistus

Saat automaattisesti antamaasi sähköpostiin sähköisen tilausvahvistuksen, kun olemme rekisteröineet tilauksesi. Mikäli et ole jostain syystä saanut tilausvahvistusta, olethan viipymättä yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi

Saat sähköpostiisi erillisen toimitusvahvistuksen, kun tilauksesi on lähetetty. Toimitusvahvistus sisältää lähetyksen seurantakoodin, jolla voit seurata tilauksesi toimituksen etenemistä. Saat erillisen saapumisilmoituksen tilauksen yhteydessä antamaasi puhelinnumeroon, kun tilauksesi on noudettavissa. 

Toimitustavat - ja hinnat

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT: 

Toimitamme tilaukset Postin tai Matkahuollon kautta asiakkaan valinnan mukaisesti.

Postin toimitustavat:

  • Pikkupaketti Jaetaan kotiin postilaatikkoon/-luukkuun kirjepostin mukana. Huomaa, että vain osalle tuotteista on tämä toimitustapa mahdollinen tuotteiden koon vuoksi. Pikkupaketti ei ole käytettävissä kierrätettyjen tuotteiden toimitukseen.
  • Postipaketti: Paketti noudetaan lähimmästä Postin toimipisteestä.
  • Express-paketti: Nopea toimitus lähimpään Postin toimipisteeseen. Huomioithan ettei tämä toimitustapa ole mahdollinen kaikille tuotteille esim. tilaustuotteille.
  • Kotipaketti: Suurinosa tuotteistamme voidaan toimittaa sinulle kotiin. Huomioithan kuitenkin tuotekohtaiset toimitusajat mm. tilaustuotteiden ja personoitavien julisteiden kohdalla.

Matkahuollon toimitustavat:

  • Lähellä-paketti: Toimitetaan lähimpään Matkahuollon asiointipisteeseen.
  • Kotijakelu: Suurinosa tuotteistamme voidaan toimittaa sinulle kotiin. Huomioithan kuitenkin tuotekohtaiset toimitusajat mm. tilaustuotteiden ja personoitavien julisteiden kohdalla.

Toimitusten hinta muodostuu valitsemasi toimitustavan mukaan.

HINNAT:

POSTI: Pikkupaketti 4,30€  |  Postipaketti 5,40€ | Express-paketti 8,80€  | Kotipaketti 11,60€

MATKAHUOLTO:  Lähellä-paketti 6,50€ | Kotipaketti 11,40€  

Noutamatta jätetyn tilauksen toimitus- ja palautuskuluja ei palauteta asiakkaalle. Emme vastaa myöskään asiakkaan virheellisesti antamien tietojen vuoksi noutamatta jääneiden tilausten toimitus- ja palautuskustannuksista.

TOIMITUSAIKA: Varastotuotteiden toimitusaika on 2-5 arkipäivää tilauksesi saapumisesta. Mikäli tilauksellasi on kiire, voit valita toimitustavaksi Express-paketin. Express-paketti toimitetaan sinulle 2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, kun teet tilauksen arkipäivänä ennen klo 16. Huomioithan kuitenkin tuotekohtaiset toimitusajat. Pikkuisten Puodin valikoimassa on myös tilauksesta valmistettavia tuotteita, joilla on tuotetiedoissa erikseen mainitut yksilölliset valmistus-/toimitusajat.

Ensisijaisesti lähetämme koko tilauksen yhtenä lähetyksenä, kun kaikki tilaamasi tuotteet ovat valmiina toimitettavaksi. Emme vastaa mahdollisista Postin tai Matkahuollon jakelu-/ tai toimitusviivästyksistä.

Maksutavat

Verkkokauppamme turvallisen ja luotettavan maksamisen takaa kotimainen Checkout Finland Oy. Checkout tarjoaa useita erilaisia maksutapoja, mistä voit valita itsellesi sopivimman. Voit maksaa joustavasti laskulla (myös osamaksulla) tai välittömästi verkkopankkisi kautta. Voit maksaa myös yleisimmillä luottokorteilla sekä Mobile Paylla. 

Checkout -palvelun maksuehdot

Palautus- ja reklamaatiot

PALAUTUSEHDOT:

Tuotteillamme on 14vrk:n palautusaika. Palautusoikeus koskee vain myyntikuntoisia ja alkuperäisessä pakkauksessa olevia käyttämättömättömiä tuotteita. Asiakas vastaa itse tuotteiden palautuksen kustannuksista. Tällä pyrimme minimoimaan luontoa kuormittavat turhat tilaukset ja palautukset.

Ole yhteydessä 14vrk:n sisällä tilauksesi vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi Laita viestin otsikoksi "palautus" ja kerro viestissä tilausnumerosi, nimesi sekä tuotteet, mitkä haluat palauttaa. Lähetämme sinulle palautusohjeet paluuviestinä.

Hyvitämme sinulle tilauksesi maksutavan mukaisesti palautuksen summan takaisin, kun tuotteet ovat saapuneet takaisin varastollemme. Pidätämme palautettavasta summasta todelliset toimitus- ja palautuskulut. Huomioithan, että todelliset postituskulut voivat erota tilauksen yhteydessä maksamistasi toimituskuluista. Emme nouda postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

RIKKOUTUNEET / VAURIOITUNEET LÄHETYKSET:

Mikäli paketti- tai tuotteet ovat vioittuneet kuljetuksen aikana, teethän ilmoituksen Postin/Matkahuollon toimipisteeseen välittömästi. Olethan myös meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi , jotta voimme sopia korvaavan tuotteen lähetyksestä.

VIRHEELLINEN TAI VIALLINEN TUOTE:

Mikäli olet saanut virheellisen tai viallisen tuotteen, olethan meihin mahdollisimman nopeasti yhteydessä, viimeistään 14vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi 

Laita viestin otsikoksi: "Reklamaatio". Kerro viestissäsi nimesi ja tilausnumeron lisäksi, mistä tuotteesta on kyse ja kuvaile havaitsemaasi vikaa/virhettä mahdollisimman tarkasti. Saat paluuviestinä ohjeet tuotteen palautukseen. Viallisen tuotteen tarvitsemme aina takaisin alkuperäisen pakkauksensa kanssa, jotta voimme selvittää vian yhdessä tuotteen valmistajan kanssa. Lähetämme sinulle mahdollisuuksien mukaan vastaavan tuotteen tilalle. Mikäli olemme lähettäneet sinulle erehdyksessä väärän tai selkeästi viallisen tuotteen, vastaamme kaikista ylimääräisistä toimitus- ja palautuskuluista

Mahtavaa, ihanaa että liityit postituslistallemme!