Tietoa Pikkuisten Puodista

Pikkuisten Puoti on kotimainen ekologisten lastentarvikkeiden verkkokauppa. Haluamme auttaa sinua tekemään helposti parempia valintoja pikkuisellesi ja olemme valinneet verkkokauppaamme huolella kauniita, käytännöllisiä, turvallisia ja ekologisia lastentarvikkeita ja leluja. Meiltä löydät myös taatusti laadukkaat ja mieleiset lahjat vauvaperheelle. Autamme sinua erittäin mielellämme tuotteiden tai lahjojen valinnan kanssa.

EKOLOGISUUS
Luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet
Kotimaiset ja pohjoismaiset valmistajat
Luonnonmukaiset ja kierrätetyt pakkausmateriaalit
TURVALLISUUS
Testatut ja sertifioidut tuotteet
Turvallinen maksaminen ja tietojen käsittely
Kotimainen luotettava verkkokauppa
NOPEAT JA LUOTETTAVAT TOIMITUKSET
Lähetämme tilauksesi Postin kautta seurantakoodillisella paketilla. Varastotuotteet lähetämme 3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi (HUOM. ei tilaustuotteet!!)
OTA YHTEYTTÄ
Olemme itsekin pienten lasten äitejä ja teemme töitä Pikkuisten Puodin parissa pääsääntöisesti ns. virka-ajan ulkopuolella.
Tämän vuoksi meille ei voi soittaa, mutta voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: asiakaspalvelu@pikkuistenpuoti.fi tai allaolevalla lomakkeella.
Vastaamme yleensä nopeasti, viimeistään vuorokauden sisällä viestistäsi. Luemme ja vastaamme viesteihin myös viikonloppuisin ja iltaisin.
TILAUS - JA TOIMITUSEHDOT
Toimitamme tilaukset Postin kautta valitsemaasi toimipisteeseen tai suoraan kotiisi. Toimituskulut alk. 4,90€. Nouto Kuopiosta ilmainen.

Lue tarkemmat tilaus- ja toimitusehtomme täältä.

TIETOJENKÄSITTELY
Käsittelemme kaikkia tietojasi aina asianmukaisesti ja luottamuksellisesti. Maksaminen tapahtuu kotimaisen Paytrailin kautta.

Lue tietosuojaselosteestamme tarkemmin.

Takaisin ylös